Сільський суп Склад: На 4 порції. 1 курка середніх розмірів, 100 г моркви, 100 г ріпчастої цибулі 4 стебла селери, 3 зубчика часники, 3 картоплини середніх розмірів, 2 помідори, 300 г вермішелі чи плоскої локшини, сіль і мелений чорний перець за смаком, свіжа зелень, 50 г рослинної олії. Приготування: Візьміть курку середніх розмірів, обробіть її на невеликі порціонні шматочки. Покладіть в каструлю, залийте приблизно трьома літрами води і поставте варити на невеликий вогонь. Доведіть до кипіння, ретельно зніміть піну і залишіть на маленькому вогні. 2 цибулини і 3 зубчика часники очистіть, а потім дрібно нашаткуйте, моркву також очистіть і натріть на великій тертці. Обсмажте моркву і цибулю на рослинній олії і додайте в курячий бульйон. Стебла селери і 3 картоплини наріжте великими кубиками і покладіть усе в каструлю з киплячим бульйоном. Залишіть варити приблизно на 1,5-2 години на невеликому вогні. Потім додайте в суп приблизно 300-400 г плоскої локшини чи вермішелі, 2 нарізаних маленькими кубиками помідора, поперчіть і посоліть за смаком. Варіть до готовності. Виключіть суп і заправте його дрібно нашаткованим часником і свіжою зеленню. Час приготування: 30 хв
Джерело: http://www.univer-sity.com/ |