Незвичні сосиски 4 сосиски, 50 г копченої грудинки, 50 г твердого сиру, декілька листків зеленого салату, 1 червоний болгарський перець, 2 помідори, зелень. Сосиски акуратно почистити від плівки і надрізати (достатньо глибоко) уздовж з одного боку. Потім рівномірно посипати дрібно порізаною свіжою або сушеною зеленню. Сир порізати на 4 довгі палички і покласти їх всередину надрізів. Грудинку розрізати на 4 тоненькі шматочки і обгорнути ними сосиски (можна закріпити дерев’яними зубочистками). Викласти сосиски у вогнетривку посудину і запікати в духовці при температурі 200°, доки не розплавиться сир. На блюдо покласти листки салату, зверху викласти сосиски, шматочки помідорів і нарізаний болгарський перець. Сосиски подавати з відварним рисом або овочевим салатом.
Джерело: http://www.univer-sity.com/ |