Салат із жареними ковбасками в пиві Для приготування страви вам знадобиться: 450 гр. великих ребристих ріжків або інших макаронів, 450 гр. ковбасок, 1/2 чашки пива, 1,5 чашки тертого сиру, 2 червоних крупно порізаних перців, 1 чашка крупно порізаної цибулі, 4 зубчика подрібненого часнику, 1 столова ложка олії, зелений кріп, петрушка за смаком. Нагріти духовку до 220 градусів. Змішати червоний перець, цибулю, часник з однією столовою ложкою олії і смажити в духовці протягом 25 хвилин, іноді перемішуючи. Ковбаски очистити від шкурки і зажарити на сковороді до коричневого кольору, викласти й видалити зайвий жир серветками. Жир із сковорідки також вилити. Знову покласти ковбаски на сковороду, додати пиво і варити на слабому вогні до випарювання пива. Макарони відварити відповідно до інструкції на пакеті, відкинути на друшляк. Овочі вийняти з духовки, відразу додати ковбаски, макарони, одну чашку сиру, і ретельно перемішати. Якщо суміш виявиться занадто сухою, додати води, у якій варилися макарони. Посипати сиром, що залишився, та зеленню. Подавати гарячим. Смачного!
Джерело: http://www.univer-sity.com/ |